• Contacteer ons! 013 22 01 10

Efficiënter en gebruiksvriendelijker wonen dankzij domotica

Domotica is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zowel bij u thuis als op het werk zijn er handige toepassingen die voor meer vlotheid zorgen maar vooral zaken die heel kostenbesparende gevolgen met zich meebrengen. Informeer daarom bij Van Loy Elektriciteitswerken uit Diest.

Automatische deuren

De installatie van domotica in regio Diest is in de meest diverse toepassingen mogelijk. Een eenvoudig voorbeeld is het uitwerken van automatische deuren. Van het programmeren van de poorten of deuren tot het openen wanneer u langskomt, het zijn mogelijkheden die zeker welkom kunnen zijn in uw bedrijf. Uw elektricien werkt het feilloos voor u uit.

Verlichting aanpassen

U laat geen lichten meer branden wanneer er niemand meer aanwezig is in een bepaalde kamer dankzij domotica. Tijdens uw elektriciteitswerken zorgt Van Loy Elektriciteitswerken er meteen voor dat automatische verlichting wordt geplaatst. De lichten doven wanneer er niemand meer is of springen aan wanneer u binnenkomt. Ook kan u de verlichting vanop afstand regelen voor een kostenbesparend effect.

Andere domotica

De opties zijn zo breed dat u gerust aan Van Loy Elektriciteitswerken mag vragen welke toepassingen ideaal zouden zijn voor uw gebouw. De zaakvoerder zal dit duidelijk en overzichtelijk met u overlopen. Denk maar aan het vanop afstand openen en sluiten van de rolluiken of alarmsensoren installeren. Het wordt allemaal realiteit voor u.

Contact

Informeer vandaag nog bij Van Loy Elektriciteitswerken wanneer u kan langskomen voor het laten installeren van handige domotica.

Onze diensten

Elektriciteitswerken

Domotica

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit herstellen

Top