• Contacteer ons! 013 22 01 10

Elektriciteit aanleggen doet Van Loy Elektriciteitswerken voor u

De algemene elektriciteitswerken uitgevoerd door Van Loy Elektriciteitswerken zetten u meteen op goede weg tijdens uw nieuwbouw- of renovatieproject. In beide situaties verkrijgt u een actueel elektriciteitsnet dat aan uw dagelijkse en toekomstige noden zal voldoen.

Nieuwbouw

Toon zaakvoerder Glenn Van Loy uw plannen van de nieuwbouw. Aan de hand van deze plannen zal het bedrijf nauwkeurig elektriciteit leggen in uw nieuw kantoor, woning, handelszaak of bedrijf. Maak zeker ook de keuze om meteen de nodige domotica te voorzien. Van Loy Elektriciteitswerken overloopt met u de vele mogelijkheden.

Renovatie

Blijf niet vertrouwen op oude elektrische installaties maar bestel een nieuw netwerk bij Van Loy Elektriciteitswerken. Tijdens de verbouwing worden er nieuwe bedradingen en leidingen gelegd met eventueel nieuwe stopcontacten en lichtschakelaren. Ook uw elektriciteitskast worden vervangen volgens de geldende normen.

Bijgebouwen

Doe eveneens een beroep op Van Loy Elektriciteitswerken om elektriciteit te leggen in Diest en omstreken wanneer u een garage, keuken of andere ruimte hebt laten bijbouwen. De bijkomende ruimte wordt vanaf het eerste moment voorzien van een veilig uitgebouwd netwerk conform de huidige regels en voorschriften. U bent helemaal gerust over uw elektriciteit.

Contact

Een goede start voor uw nieuwbouw of gerenoveerd pand? Bestel de elektriciteitswerken vandaag nog bij Van Loy Elektriciteitswerken.

Onze diensten

Elektriciteitswerken

Domotica

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit herstellen

Top