• Contacteer ons! 013 22 01 10

De ideale elektriciteitswerken voor uw gebouw

Verbouwen of een nieuwbouw laten optrekken, u wenst na afloop van de werken over een elektriciteitsnet te beschikken dat voldoet aan uw eigen noden en ook aan die van de toekomst. Van Loy Elektriciteitswerken uit Diest is uw geschikte partner om dit voor u uit te werken.

Bekabelingen leggen

Het bedrijf voert alle algemene elektriciteitswerken uit waaronder het leggen van bekabelingen. Er wordt gewerkt met kwaliteitsvolle materialen zodat de elektriciteit in uw woning of bedrijf het zonder problemen doet. Na elektriciteit leggen,voert Van Loy Elektriciteitswerken de rest van de werken uit zoals de plaatsing van de verlichting.

Stopcontacten en verlichting

Nauwkeurig volgens uw bouwplannen worden eveneens de stopcontacten en lichtpunten geplaatst. Heeft u tijdens de verbouwingen geen idee hoeveel en waar de stopcontacten precies moet komen? Vraag dan raad aan Van Loy Elektriciteitswerken. De zaakvoerder staat u graag bij, ook over hoeveel lichtsterkte u bijvoorbeeld nodig heeft in de badkamer en de keuken.

Elektriciteit aansluiten

Uw vertrouwde elektricien regelt na het leggen van alle elektrische toepassingen, zoals bedrading, stopcontacten en verlichting, een feilloze aansluiting van het vernieuwde of nieuwe elektriciteitsnet. Dit betekent dat de elektriciteitskast met zorg wordt aangesloten. Om deze kast aan de hedendaagse normen te laten voldoen, plaatst Van Loy Elektriciteitswerken nieuwe elektriciteitskasten.

Contact

Telefoneer Van Loy Elektriciteitswerken voor grondige elektriciteitswerkenin Diest en omstreken. De zaakvoerder komt met plezier tot op uw werf.

Onze diensten

Elektriciteitswerken

Domotica

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit herstellen

Top